Lights Off

Dragon Ball Z – Episodul 200


TrilulilupeTeava1.704 Vizualizări

Regulament:


1. Orice comentariu va fi legat STRICT de seria şi episodul în cauză (adică, de seria ce o urmăriţi în momentul respectiv).

2. Spam-ul de orice natură se va pedepsi prin banarea pe o perioadă stabilită de membrii din Staff.

Prin spam ne referim la:

- mesaje foarte scurte

- mesaje repetitive

- mesaje ce nu au nicio legătură cu episodul la care vă aflaţi

3. Spoilere din episoadele viitoare se vor sancționa şi ele prin ştergerea comentariului şi prin banarea userului vinovat de acest lucru pe o perioadă stabilită de membrii din Staff. (Posibilele mesaje din comentariile lăsate la un episod ce se referă strict la acesta nu sunt considerate spoilere. Citiţi pe propria răspundere.)

4. Reclamele către alte site-uri, cu excepţia celor ce sunt în parteneriat cu noi, sunt total interzise şi vor fi pedepsite prin banarea vinonatului pe o perioadă stabilită de membrii din Staff.

5. Nu este permisă folosirea unui limbaj licenţios sau a unui limbaj eronat din punct de vedere gramatical. (Nu ne referim la micile prescurtări, ci la un limbaj complet greşit.)

6. Nu este permisă jignirea, discriminarea altor membri sub nicio formă, indiferent de sex, naţionalitate, etnie, orientare religioasă sau alte motive. Şi aici se vor primi sacţionări sub formă de avertisment şi/sau ban.

7. Sunt interzise certurile de orice fel şi pe orice subiect. Dacă nu sunteţi de acord cu gândurile şi ideile altcuiva, vă exprimaţi opinia cu calm şi bun simţ.

Dacă un utilizator vă instigă la ceartă, iar voi îi răspundeţi cu aceeaşi monedă veţi fi trataţi la fel, indiferent de cine a început şi cine a terminat.